Страницата се зарежда, моля изчакайте!

Impres

Обява за работа на билборд

Едни от най-креативните и запомнящи се обяви за работа са на рекламни билбордове. Много са случаите в които са помогнали на фирми и организации от различни браншове да наемат нов персонал.

 

Обява за работа на  билборд със сигурност ще привлече вниманието на потенциални търсещи работа.  Надяваме се, че следващите примери ще осигурят творческо вдъхновение за вас и вашия екип по подбор на персонала:

 

Multivac-billboatdОБЯВА ЗА РАБОТА НА БИЛБОРД – МУЛТИВАК

Multivac е един от водещите световни доставчици на опаковъчни машини за всички видове храни, за медицински и здравни продукти, за промишлени стоки. Компанията има над 80 дъщерни дружества в цял свят. През юни 2018 г. германската група откри завода си за детайли за опаковъчни машини в индустриалната зона в Божурище, София. Това е първото предприятие на световния лидер в опаковъчните решения на изток от Германия. „МУЛТИВАК БЪЛГАРИЯ ПРОДАКШЪН“ ЕООД избра билборд кампания за набиране на персонал в кварталите, намиращи се в непосредствена близост до завода.

 

Nexo билбордОБЯВА ЗА РАБОТА НА БИЛБОРД – NЕХО

Билбордът е част от нова стратегия за привличане и задържане на най-добрите в IT сферата. Nexo е една от водещите институции за управление на дигитални активи в света. Създадена е в България.  Клиентът заложи на мащабна кампания в цялата страна, като използва всички видове съоръжения, които предлагаме във външната реклама – ЛЕД екрани, реклама в метрото, мегабордове и билбордове.

 

 

 

КАРИЕРНО ИЗЛОЖЕНИЕ

Един нестандартен начин за среща на работодатели и кандидати. Водещото кариерно експо за квалифицирани кадри събира над 200 работодатели, 8000 кандидати, с 60 съпътстващи активности. Срещи на живо и онлайн с топ работодатели на България. За популяризирането на това мероприятие направихме кампания с билбордове в централната част на София.

Билбордовете могат да бъдат много ефективен и достъпен носител за вашата обява. Тя ще доведе нови, талантливи членове във вашия екип, както и хора, търсещи промяна в кариерата. Това е чудесен начин да представите вашата фирмена политика пред бъдещи служители.  Ще ви помогне да привлечете най-добрите и най-ярките хора.

 

Собствениците на фирми  и специалистите по човешки ресурси все по-често  използват външна реклама за насочване към дадена  аудитория, конкретни квартали и райони  или към хора със специфичен набор от умения.

 

 

👆 Абонирай се за нашият бюлетин  👈

актуална информация за външна реклама всеки месец!

 

OBYAVA-za-RABOTA
Колаж блог Импрес

Вашият коментар

С отговорност подкрепихме стартиралата кампания на WWF за опазване на един от най-древните видове риба – есетрите…

В началото на лятото екипа ни разработи специална оферта с достъпни, гъвкави цени и условия за Българските общини с туристически обекти…

Откликнахме на молбата на учениците за популяризиране на това уникално българско училище в с. Черни Осъм, Троянско.

Избрахме да подкрепим българските творци Дичо & Теди Кацарова.

„WIND2WIN“ кампания за опазване на българската природа.

MЕЖДУНАРОДEН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ „ВИТОША – 2018“ организиран от р-н „Витоша“ към Столична община.

Подкрепихме като медиен партньор българския филм „Воевода“. Филмът е вдъхновен от едноименния разказ на Николай Хайтов.“

ИНЦИАТИВA на Столична Община.
Инициативата се прави за трета поредна година.

ИНЦИАТИВА на Дирекция „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ КЪМ МВР“

Национална инициатива в подкрепа на абитуриенти без родители. Благородна кауза, осигуряваща стипендии за зрелостници без родители.