Страницата се зарежда, моля изчакайте!

Impres

Билбордове

Билбордът възниква в средата на XIX век. Днес билбордът е най-добре познатият формат във външната реклама. С нарастване на автомобилния поток, билбордовете бързо набират популярност сред рекламодателите, и вече над 150 години са част от градската среда и пътната мрежа в целия свят.
От този момент и до ден днешен билбордовете са най-добре познатият формат във външната реклама. Отново в крак с развитието на технологиите обаче те продължават да търпят промени, а индустрията продължава да търси най-добрите възможни начини да предаде посланието на своите клиенти.
Билбордовете са различни по своите размери, типове конструкции, рекламни носители и предназначение. За да отличат кампанията си, рекламодателите понякога залагат на „разчупване“ на стандартните рекламни формати – с 2D или 3D елементи; брандират целите билбордове; в самата визия се залага на провокация, светлоотразително фолио, оптическа илюзия; (напр. лого или елемент от рекламния постер се изгражда с естествен мъх).
Всички нестандартни похвати в кампанията са възможни, разбира се, в зависимост от комуникационната стратегия, местните нормативни регулации и бюджета на рекламодателя.

БИЛБОРДОВЕ ТИП „ПИЗА“ 4х3

Билбордове тип „Пиза“ са стандартен формат билборд със статичен рекламен носител тип „винил“ с размер 4х3. Този тип билборд е най-разпространеният и разпознаваем формат, разположен  на територията на цялата страна. Билборд 4х3 бива едностранен или двустранен, но стандартът е,
ВИНАГИ СЕ НАЕМА ЕДНАТА СТРАНА.
 Със своя елегантен стил и дискретен дизайн допринася за по-красива обстановка в монотонната среда и не остава незабелязан. Подходящ формат е, когато целта е да се обхване по-голяма аудитория, различни райони, или да се постигне наситеност на рекламното послание.
Билборд Скролер Мегаборд размери
РАЗМЕР:
4х3м - (12м²)
Билборд Скролер Мегаборд конструкция 2
КОНСТРУКЦИЯ:
едностранни или двустранни
Билборд Скролер Мегаборд осветление
ОСВЕТЛЕНИЕ:
вътрешно или външно
Билборд Скролер Мегаборд печат на медия
РЕКЛАМЕН НОСИТЕЛ:
винил
Билборд Скролер Мегаборд локация
АДРЕС:
булеварди, улици и магистрали

БИЛБОРДОВЕ ТИП „СКРОЛЕР“

С напредването на технологиите във външната реклама стана възможно въвеждането на различни рекламни носители и нововъведения. Така се появи възможността да се „разчупи“ стандарното изображение с въвеждането на скрол системите или т.нар формат тип „Скролер“.
Скролерите най-често са разположени на места с натоварен трафик, кръстовища с кръгово движение или светофари образуващи колони от коли, там където няма други рекламни конструкции. Смяната на различните изображения привлича още повече вниманието на всички участници в движението. Уникална възможност за рекламиране към всички целеви групи на топ места.
Съществуват няколко размера на билборд тип скролер:
Билборд Скролер Мегаборд размери
РАЗМЕРИ:
3,57х2,42м / 3,50х2,42м / 3,65х2,42м
Билборд Скролер Мегаборд конструкция 2
КОНСТРУКЦИЯ:
едностранни или двустранни
Билборд Скролер Мегаборд осветление
ОСВЕТЛЕНИЕ:
вътрешно
Билборд Скролер Мегаборд печат на медия
РЕКЛАМЕН НОСИТЕЛ:
хартия
Билборд Скролер Мегаборд локация
АДРЕС:
булеварди, улици и кръстовища

БИЛБОРДОВЕ - ЛЕД ЕКРАН

Рекламната индустрия се променя и адаптира към времето в което живеем, и това естествено доведе до дигитализация и на билбордовете. Във външната реклама LED дисплеите направиха революция в индустрията. Започна подмяна на стандартните хартиени и винилови постери с лед екрани и изцяло дигитализирано управление.
Днес вече се говори за новия вид външна реклама, дигитална външна реклама.
Добре познатия и предпочитан формат и вид на билборда се запазва, но експонирането на рекламата се модернизира и създава възможност за реализация на много непознати и невъзможни за реализиране до сега, рекламни кампании.

С отговорност подкрепихме стартиралата кампания на WWF за опазване на един от най-древните видове риба – есетрите…

В началото на лятото екипа ни разработи специална оферта с достъпни, гъвкави цени и условия за Българските общини с туристически обекти…

Откликнахме на молбата на учениците за популяризиране на това уникално българско училище в с. Черни Осъм, Троянско.

Избрахме да подкрепим българските творци Дичо & Теди Кацарова.

„WIND2WIN“ кампания за опазване на българската природа.

MЕЖДУНАРОДEН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ „ВИТОША – 2018“ организиран от р-н „Витоша“ към Столична община.

Подкрепихме като медиен партньор българския филм „Воевода“. Филмът е вдъхновен от едноименния разказ на Николай Хайтов.“

ИНЦИАТИВA на Столична Община.
Инициативата се прави за трета поредна година.

ИНЦИАТИВА на Дирекция „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ КЪМ МВР“

Национална инициатива в подкрепа на абитуриенти без родители. Благородна кауза, осигуряваща стипендии за зрелостници без родители.