Страницата се зарежда, моля изчакайте!

Impres

ЛЕД

Дигитална външна реклама

ЛЕД екраните днес са почти навсякъде. ЛЕД e съкращение от английски – light-emitting diode или светодиод.. ЛЕД диспейите са съоражения от нов вид поколение, които предоставят на рекламодателите си възможност за излъчване на различни рекламни клипове и изображения, при промоции или въвеждане на един или няколко продукта, които се сменят пред определен интервал от време.
Възможностите на съоръжението са големи. Те предоставят отлична видимост при всякакви метеорологични условия и дори при директна слънчева светлина, която „заслепява“ стандартните билбордове.
Въпреки някои ограничения от различен характер у нас, през последните години на пазара се развиха успешно доста рекламни начинания, и на разположение на рекламодателите вече са:

Дигитални информационни екрани -

разположени по бензиностанции, болници, молове, офис сгради, метрото и много други места

Дигитални киоски или city lights/ракети -

има ги по моловете в кината, спирки, метрото и градска среда

ЛЕД билбордове -

срещат се почти във всеки град в България без София. Ледовете се внедриха в стандартните съоръжения тип билборд и замениха рекламния носител винил или хартия с Лед екран

ЛЕД мегабордове

ЛЕД екраните са съоръжения с високо-технологична иновация. Те нямат унифицирани размери и могат да бъдат поставени на :
∎ на закрито или открито – LED екрани могат да се видят като рекламни елементи на улицата, на площади и концерти, като информационни табели, показващи полезна за гражданите информация, като touch screens в молове и заведения, в заседателни зали и изложби, в образователните институции, заменяйки „черната дъска“.
∎ те са малки и преносими или големи сложни системи, които изискват специална конструкция за монтаж. Светодиодните екрани се състоят от отделни модули, които са необходими за изграждане на екран. Размерът на един модул е минималният размер, а максималният зависи от повърхността, на която се монтира и възможностите за управляващо оборудване. Това прави възможно монтирането на огромни LED стени дори върху сгради, с различни форми и широк зрителен ъгъл.
Този тип рекламен формат е водещ, когато искате да представите по нестандартен, креативен и атрактивен начин, Вашия бизнес продукт.
Отдават се под наем, както стандартните билбордове. За въпроси/запитване се свържете с нас

С отговорност подкрепихме стартиралата кампания на WWF за опазване на един от най-древните видове риба – есетрите…

В началото на лятото екипа ни разработи специална оферта с достъпни, гъвкави цени и условия за Българските общини с туристически обекти…

Откликнахме на молбата на учениците за популяризиране на това уникално българско училище в с. Черни Осъм, Троянско.

Избрахме да подкрепим българските творци Дичо & Теди Кацарова.

„WIND2WIN“ кампания за опазване на българската природа.

MЕЖДУНАРОДEН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ „ВИТОША – 2018“ организиран от р-н „Витоша“ към Столична община.

Подкрепихме като медиен партньор българския филм „Воевода“. Филмът е вдъхновен от едноименния разказ на Николай Хайтов.“

ИНЦИАТИВA на Столична Община.
Инициативата се прави за трета поредна година.

ИНЦИАТИВА на Дирекция „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ КЪМ МВР“

Национална инициатива в подкрепа на абитуриенти без родители. Благородна кауза, осигуряваща стипендии за зрелостници без родители.