Страницата се зарежда, моля изчакайте!

Impres

услуги 1

Билборд под наем

Условия и правила които трябва да знаете при наемането на билборд

icon 54 document Created with Sketch.

1. Билборд се дава под наем на страна.

Всеки един билборд в зависимост от това какъв вид е и как е поставен на улицата, може да има една или няколко рекламни страни. Независимо дали билборда е едностранен с една рекламна страна, двустранен с две рекламни страни или скролер с пет рекламни страни, ЕДНА страна от билбордовете се дава под наем.
Изключение при отдаването под наем има само при билбордовете от републиканската пътна мрежа и магистралите! На тези адреси се наема цялото рекламно съоръжение което в деветдесет и девет процента от случайте е двустранно, тоест има две рекламни страни.
icon 54 document Created with Sketch.

2. Минимален срок за наем на билборд

1 рекламен период - 14 дни

Независимо от вида на билбордовете минималното време за което може да се наеме една рекламна страна е 14 дни.
Този срок на наемане от 14 дни се казва 1 рекламен период.
В една календарна годината има 26 рекламни периода. Рекламните периоди са с фиксирани дати. (пример: 5-ти рекламен период е от 24.февруари до 08.март).

Това е направено с цел! Всички фирми във България, които работим в сферата на външната реклама и даваме билбордове под наем, работим с еднакви рекламни периоди. Така за Вас е много удобно. Ако се наложи да  наемете билбордове от различни фирми то няма да имате проблем със стартовите дати.
Обобщено: когато взимате билборд под наем, може да наемете минимум една рекламна страна за най-малко четиринадест дневен период.

3. Вид билборд под наем

Думата билборд или както често се използва „билборди“ е станала нарицателно за всички видове рекламни съоръжения които са с различни формати и се използват при провеждане на рекламна кампания.
Билборда е един от многото формати във външната реклама. Повече за тях може да видите тук.
Когато искате на вземете билборд под наем, или по-точно казано, когато правите външнорекламна кампания Вие може да изберете и наемете различни видове рекламни формати и елементи (билбордове, мегабордове, лед екрани, дигитални киоски и много други). Ние ще ви помогнем с избора и наемането на правилният формат за вашата кампания, свържете се с нас или прочетете всичко за външната реклама в нашия блог.
icon 54 document Created with Sketch.

4. Договор за наем на билборд

Сега вече знаем отговорите на въпросите, които си зададохме в началото КЪДЕ, КАКВО, КОГА и КОЛКО. За да наемете билборд ви е нужна последна стъпка и тя е подписването на рамков договор за наем. Независимо дали наемате една или няколко рекламни страни, за един или няколко рекламни периоди, ние подписваме с Вас рамков договор за наем. Самия договор съдържа общи условия и права, като:
І. ПРЕДМЕТ НА ДОГОВОРА –

конкретният вид на съораженията, броя и периодите уточняваме предварително в приложение, което е неразделна част от настоящия договор.
ІІ. ЦЕНИ И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ
ІІІ. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА НАЕМАТЕЛЯ
ІV. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА НАЕМОДАТЕЛЯ
За да прочетете повече за договора ни, свържете се с нас, за да Ви помогнем да стартирате своята билборд кампания.
error: Съдържанието е защитено!!

С отговорност подкрепихме стартиралата кампания на WWF за опазване на един от най-древните видове риба – есетрите…

В началото на лятото екипа ни разработи специална оферта с достъпни, гъвкави цени и условия за Българските общини с туристически обекти…

Откликнахме на молбата на учениците за популяризиране на това уникално българско училище в с. Черни Осъм, Троянско.

Избрахме да подкрепим българските творци Дичо & Теди Кацарова.

„WIND2WIN“ кампания за опазване на българската природа.

MЕЖДУНАРОДEН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ „ВИТОША – 2018“ организиран от р-н „Витоша“ към Столична община.

Подкрепихме като медиен партньор българския филм „Воевода“. Филмът е вдъхновен от едноименния разказ на Николай Хайтов.“

ИНЦИАТИВA на Столична Община.
Инициативата се прави за трета поредна година.

ИНЦИАТИВА на Дирекция „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ КЪМ МВР“

Национална инициатива в подкрепа на абитуриенти без родители. Благородна кауза, осигуряваща стипендии за зрелостници без родители.