Билборд за всеки бизнес

Схващането, че билборда е за „големите риби“ винаги е било неправилно. В действителност, външната реклама може да послужи на всички – малки, средни, големи, локални или глобални фирми.

Подходяща е за тези с огромен бюджет и за онези с ограничен такъв. Всъщност, тя е по-лесна, удобна и рентабилна опция за локалния бизнес.

Билборд на автосервиз
Реклама на автосервиз

Има три причини, поради които локалните бизнеси трябва да обмислят включване на билборд рекламата в плановете си и те са следните:

  1. Външната реклама струва по-малко от онлайн рекламата

Всеизвестно е, че дигиталната реклама е във възхода си. Така е от известно време. Счита се, че външната реклама е за „големите риби“ – за онези големи брандове, който могат да си позволят да поставят колосални реклами из целия град. Но това не е вярно! И фирмите, които имат ограничен бюджет могат да рекламират и да се възползват от билборд рекламна кампания.

Ако направите кампанията на точното място и в точното време, тя определено ще Ви струва по-малко.

Избирайки точната локация за билборда и точното време за реклама, Вие можете да достигнете до повече клиенти и това да Ви струва по-малко отколкото ако използвате вече пренаселеното онлайн рекламно пространство. Фирмите с ограничен бюджет не трябва да ограничават рекламните си дейности само в онлайн пространството – външната реклама е голяма възможност!

      2. Ефективен начин да достигнете до хората в движение

Според проучване на Neilson, 23% от участниците са потърсили информация за рекламодателя, който са видели на даден билборд онлайн, а над 16% от тях са посетили уебсайта му. Хората забелязват външните реклами повече отколкото забелязват другите видове медиа. Билбордовете се отличават повече в сравнение с онлайн рекламите. Хората в движение могат да видят рекламата Ви и за разлика от онлайн или телевизионната реклама, не могат да „изключат“ билборда. Той просто се запаметява в умовете им. Всъщност, изглежда, че хората, които са в движение харесват закачливите графики и остроумните шеги в онлайн рекламите. Конкретно малкия бизнес може да отговори на нуждите на клиентите си точно когато имат нужда от него и с конкретни услуги.

Локална реклама на билборд
Реклама на сервиз за мобилни телефони

   3.Лесно е колкото да поръчаш пица

Ако все още се чудите дали външна реклама е подходяща за малкия бизнес, да наемете билборд или просто искате да научите повече преди да се впуснете това, то просто се свържете с нас. Купуването на билборд чрез нас е толкова лесно, колкото поръчването на пица!

 

Размерът на бизнеса или на бюджетът Ви нямат значение – ако искате да рекламирате навън – светът е Вашата сцена. С помощ от наша страна можете да откриете правилната стратегия и билборд който приляга на бизнеса и бюджета Ви! Обадете ни се!

 

Абонирайте се за нашият бюлетин.

(Ще получавате актуална информация и новини за външната реклама всеки месец)

Колаж на реклама за всеки бизнес
Бизнеса ръсте с реклама