Страницата се зарежда, моля изчакайте!

Impres

Билборд за всеки бизнес

Схващането, че билборда е за „големите риби“ винаги е било неправилно. В действителност, външната реклама може да послужи на всички – малки, средни, големи, локални или глобални фирми.

Подходяща е за тези с огромен бюджет и за онези с ограничен такъв. Всъщност, тя е по-лесна, удобна и рентабилна опция за локалния бизнес.

Билборд на автосервиз
Билборд на автосервиз

Има три причини, поради които локалните бизнеси трябва да обмислят включване на билборд рекламата в плановете си и те са следните:

 

1. Билборд рекламата струва по-малко от онлайн рекламата.

 

Всеизвестно е, че дигиталната реклама е във възхода си. Така е от известно време. Счита се, че външната реклама е за „големите риби“ – за онези големи брандове, който могат да си позволят да поставят колосални реклами из целия град. Но това не е вярно! И фирмите, които имат ограничен бюджет могат да рекламират и да се възползват от билборд рекламна кампания.

 

Всеки бизнес може да избере  точното място и  точното време, за наемане на билборд и тогава ще постигнете ефект които определено ще Ви струва по-малко. (по-скъпа ли е външната от онлайн рекламата?)

 

Избирайки точната локация за билборда и точното време за реклама, Вие можете да достигнете до повече клиенти и това да Ви струва по-малко отколкото ако използвате вече пренаселеното онлайн рекламно пространство. Фирмите с ограничен бюджет не трябва да ограничават рекламните си дейности само в онлайн пространството – външната реклама е голяма възможност!

 

2. Ефективен начин всеки бизнес да достигнете до хората в движение

 

Според проучване на Neilson, 23% от участниците са потърсили информация за рекламодателя, който са видели на даден билборд онлайн, а над 16% от тях са посетили уебсайта му. Хората забелязват външните реклами повече отколкото забелязват другите видове медиа. Билбордовете се отличават повече в сравнение с онлайн рекламите. Хората в движение могат да видят рекламата Ви и за разлика от онлайн или телевизионната реклама, не могат да „изключат“ билборда. Той просто се запаметява в умовете им. Всъщност, изглежда, че хората, които са в движение харесват закачливите графики и остроумните шеги в онлайн рекламите. Конкретно малкия бизнес може да отговори на нуждите на клиентите си точно когато имат нужда от него и с конкретни услуги.

 

Реклама на сервиз за мобилни телефони
Реклама на сервиз за мобилни телефони

3 Купуването на билборд е по-лесно от поръчването на пица

 

Ако все още се чудите дали външна реклама е подходяща за малкия бизнес, да наемете билборд или просто искате да научите повече преди да се впуснете това, то просто се свържете с нас. Купуването на билборд чрез нас е толкова лесно, колкото поръчването на пица!

 

Размерът на бизнеса или на бюджетът Ви нямат значение – ако искате да рекламирате навън – светът е Вашата сцена. С помощ от наша страна можете да откриете правилната стратегия и билборд който приляга на бизнеса и бюджета Ви! Обадете ни се!

 

Абонирайте се за нашият бюлетин.

(Ще получавате актуална информация и новини за външната реклама всеки месец)Билборд за всеки бизнес

 


Абонирайте се за нашият месечен бюлетин ТУК!
Ще получавате актуална и интересна информация за външната реклама всеки месец

Вашият коментар

error: Съдържанието е защитено!!

С отговорност подкрепихме стартиралата кампания на WWF за опазване на един от най-древните видове риба – есетрите…

В началото на лятото екипа ни разработи специална оферта с достъпни, гъвкави цени и условия за Българските общини с туристически обекти…

Откликнахме на молбата на учениците за популяризиране на това уникално българско училище в с. Черни Осъм, Троянско.

Избрахме да подкрепим българските творци Дичо & Теди Кацарова.

„WIND2WIN“ кампания за опазване на българската природа.

MЕЖДУНАРОДEН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ „ВИТОША – 2018“ организиран от р-н „Витоша“ към Столична община.

Подкрепихме като медиен партньор българския филм „Воевода“. Филмът е вдъхновен от едноименния разказ на Николай Хайтов.“

ИНЦИАТИВA на Столична Община.
Инициативата се прави за трета поредна година.

ИНЦИАТИВА на Дирекция „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ КЪМ МВР“

Национална инициатива в подкрепа на абитуриенти без родители. Благородна кауза, осигуряваща стипендии за зрелостници без родители.