Страницата се зарежда, моля изчакайте!

Impres

Адреси на билбордове

Билбордове в Ловеч

Разположен в Централна Северна България, Ловеч е едно от най-старите населени места в България. Градът е един от промишлените центрове на България и е застъпено производството на автомобили, кожи, велосипеди, чугунени отливки, мебели и други.
Ловеч е и притегателен туристически център с Ловешката крепост и съхранената самобитна народна възрожденска архитектура в квартал Вароша. А покритият мост на Колю Фичето, пешеходен и с дюкани от двете страни, е построен в периода 1872-1874 година и е единственият по рода си на Балканския полуостров.
В района е и Къкринското ханче, Крушунските водопади и Деветашката пещера, която е с най-голямото пещерно предверие в Европа. В нея има големи колонии с прилепи; тук и са снимани сцени на холивудска продукция Непобедимите 2 с участието на най-известните екшън звезди.
Билбордовете в Ловеч са от интерес за много клиенти от хранително-вкусовата и промишленост, често подпомагат кампании за набиране на персонал в заводи и цехове и отразяват културния живот на града.  
error: Съдържанието е защитено!!

С отговорност подкрепихме стартиралата кампания на WWF за опазване на един от най-древните видове риба – есетрите…

В началото на лятото екипа ни разработи специална оферта с достъпни, гъвкави цени и условия за Българските общини с туристически обекти…

Откликнахме на молбата на учениците за популяризиране на това уникално българско училище в с. Черни Осъм, Троянско.

Избрахме да подкрепим българските творци Дичо & Теди Кацарова.

„WIND2WIN“ кампания за опазване на българската природа.

MЕЖДУНАРОДEН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ „ВИТОША – 2018“ организиран от р-н „Витоша“ към Столична община.

Подкрепихме като медиен партньор българския филм „Воевода“. Филмът е вдъхновен от едноименния разказ на Николай Хайтов.“

ИНЦИАТИВA на Столична Община.
Инициативата се прави за трета поредна година.

ИНЦИАТИВА на Дирекция „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ КЪМ МВР“

Национална инициатива в подкрепа на абитуриенти без родители. Благородна кауза, осигуряваща стипендии за зрелостници без родители.