Страницата се зарежда, моля изчакайте!

Impres

Адреси на билбордове

Билбордове във Велико Търново

Девиз на града: „Цъфти, расте, укрепва и младее“
Старопрестолният град е обявен от Народното Събрание през 2019 за  за историческа и духовна столица на България, а италианският вестник La Republicca го класира през 2016  като  „Най-красиво място на света“.
Благодарение на богатото си културно-историческо наследство – Крепостите Царевец и Трапезица, многото музеи и културни забележителности, висшите учебни заведения и домакинството на фестивали за народна музика, спекталълът „Звук и светлина“ и др. Търново днес е забележителен туристически, културен и образователен център.
В Търново е изграден един от най-големите пътни възли в България, открити са много предприятия – хлебозавод, захарни изделия, месокомбинат и предприятие в областта на млекопреработването. Винпром „Велико Търново“ е специализиран в производството на оцет, високо алкохолни напитки и ликьори. В града се намират и две пивоварни, фабрики за текстил, изграждат се нови хотелски комплекси и търговски обекти.
Всичко това прави Търново предпочитана локация за рекламодателите. Билбордове отразяват културния афиш на града, съдействат за набиране на персонал и предлагат на жителите и гостите на града богато разнообразие от продукти.
error: Съдържанието е защитено!!

С отговорност подкрепихме стартиралата кампания на WWF за опазване на един от най-древните видове риба – есетрите…

В началото на лятото екипа ни разработи специална оферта с достъпни, гъвкави цени и условия за Българските общини с туристически обекти…

Откликнахме на молбата на учениците за популяризиране на това уникално българско училище в с. Черни Осъм, Троянско.

Избрахме да подкрепим българските творци Дичо & Теди Кацарова.

„WIND2WIN“ кампания за опазване на българската природа.

MЕЖДУНАРОДEН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ „ВИТОША – 2018“ организиран от р-н „Витоша“ към Столична община.

Подкрепихме като медиен партньор българския филм „Воевода“. Филмът е вдъхновен от едноименния разказ на Николай Хайтов.“

ИНЦИАТИВA на Столична Община.
Инициативата се прави за трета поредна година.

ИНЦИАТИВА на Дирекция „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ КЪМ МВР“

Национална инициатива в подкрепа на абитуриенти без родители. Благородна кауза, осигуряваща стипендии за зрелостници без родители.