Страницата се зарежда, моля изчакайте!

Impres

Адреси на билбордове

Билбордове в Плевен

Град Плевен е разположен в централната част на Дунавската равнина и това определя значението му като крупен административен, икономически, политически, културен и транспортен център . Наричан е още „град на музеите“ и е известен туристически център със своите културно-исторически забележителности, свързани с Руско-турската Освободителна война, като Панорама „Плевенска епопея 1877 г.“ , парк „Кайлъка“ и много други.
Градът е и домакин на международен фестивал за млади оперни певци, фестивал на куклените театри и много национални и местни фестивали, състезания и празници.
Плевен е важен пътен възел. Тук се пресичат шосейните линии до София, Варна, Русе, Пловдив, Велико Търново и Ловеч и е един от най-развитите промишлени градове, земеделски, индустриален и търговски център с големи производствени предприятия в областта на тежката промишленост и малки и средни предприятия от леката промишленост.
Като един от важните средища в  Северна България, градът е притегателен център за рекламодателите. Билбордовете са разположени на ключови места с натоварен трафик, пред търговски центрове, по големите булеварди и централни кръстовища с отлична видимост. 
error: Съдържанието е защитено!!

С отговорност подкрепихме стартиралата кампания на WWF за опазване на един от най-древните видове риба – есетрите…

В началото на лятото екипа ни разработи специална оферта с достъпни, гъвкави цени и условия за Българските общини с туристически обекти…

Откликнахме на молбата на учениците за популяризиране на това уникално българско училище в с. Черни Осъм, Троянско.

Избрахме да подкрепим българските творци Дичо & Теди Кацарова.

„WIND2WIN“ кампания за опазване на българската природа.

MЕЖДУНАРОДEН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ „ВИТОША – 2018“ организиран от р-н „Витоша“ към Столична община.

Подкрепихме като медиен партньор българския филм „Воевода“. Филмът е вдъхновен от едноименния разказ на Николай Хайтов.“

ИНЦИАТИВA на Столична Община.
Инициативата се прави за трета поредна година.

ИНЦИАТИВА на Дирекция „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ КЪМ МВР“

Национална инициатива в подкрепа на абитуриенти без родители. Благородна кауза, осигуряваща стипендии за зрелостници без родители.