Страницата се зарежда, моля изчакайте!

Impres

Адреси на билбордове

Билбордове в Кърджали

Девиз на града: ,,Почитай миналото, гради бъдещето!“
Областният град е разположен в Южна България и е най-големият в сърцето на Източните Родопи – административен, промишлен, търговски и културен център.
Градът е разположен на брега на язовир Кърджали. В близост има много забележителности като светилището Перперикон, скалната гробница в с. Татул, много тракийски светилища и крепости, скални образувания и природни феномени, които превръщат Кърджали в притегателен туристически център.
В Кърджали се провежда Международния фестивал на изкуствата „Перперикон“,Националния конкурс за детска литература „Петя Караколева“, културна седмица, посветена на празника на града на 21-ви октомври.
В града са отворени хипермаркети от веригите на Техномаркет Европа, Lidl, Билла България и Технополис, открит е и модерен пазар на производителите.
Като най-добре развит икономически център в Източните Родопи градът е атрактивен и за рекламодателите. Билбордове са разположени на най-натоварените пътни артерии и на централните кръстовища и в близост до големите търговски обекти.
error: Съдържанието е защитено!!

С отговорност подкрепихме стартиралата кампания на WWF за опазване на един от най-древните видове риба – есетрите…

В началото на лятото екипа ни разработи специална оферта с достъпни, гъвкави цени и условия за Българските общини с туристически обекти…

Откликнахме на молбата на учениците за популяризиране на това уникално българско училище в с. Черни Осъм, Троянско.

Избрахме да подкрепим българските творци Дичо & Теди Кацарова.

„WIND2WIN“ кампания за опазване на българската природа.

MЕЖДУНАРОДEН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ „ВИТОША – 2018“ организиран от р-н „Витоша“ към Столична община.

Подкрепихме като медиен партньор българския филм „Воевода“. Филмът е вдъхновен от едноименния разказ на Николай Хайтов.“

ИНЦИАТИВA на Столична Община.
Инициативата се прави за трета поредна година.

ИНЦИАТИВА на Дирекция „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ КЪМ МВР“

Национална инициатива в подкрепа на абитуриенти без родители. Благородна кауза, осигуряваща стипендии за зрелостници без родители.