Страницата се зарежда, моля изчакайте!

Impres

Адреси на билбордове

Билбордове във Видин

Разположен на брега на река Дунав, град Видин е възникнал още през древността. Градът е притегателен за туристи с Римската крепост „Калето” и Крепостта „Баба Вида“, която е единствената изцяло запазена средновековна крепост в България. Има много какво да се види и като природни забележителности  – скалният феномен „Белоградчишки скали“, пещери, водопади и защитени местности.
Културният афиш на града също е богат със събития – традиционния Видински панаир, фолклорни фестивали, фестивал на влашката песен, джаз фестивал, рали състезания.
Видин е известен с производството на автомобилни гуми, водни помпи, млечни продукти, мъжки ризи, цигари и редица други продукти. В района в последните години има значително намаляване ръста на населението, поради безработицата в района. Видин обаче е първото голямо пристанище в страната по течението на Дунав и начална точка на Републикански път I-1, който води към границата с Гърция при Кулата, изграден е и мост, свързващ страната ни с Румъния.
Видин е предпочитан от рекламодателите в района, т.к е основен административен център в Северозападна България. Билбордовете в града са разположени в централните части на града и по основните пътни артерии и правят видимо рекламното послание от голямо разстояние.
error: Съдържанието е защитено!!

С отговорност подкрепихме стартиралата кампания на WWF за опазване на един от най-древните видове риба – есетрите…

В началото на лятото екипа ни разработи специална оферта с достъпни, гъвкави цени и условия за Българските общини с туристически обекти…

Откликнахме на молбата на учениците за популяризиране на това уникално българско училище в с. Черни Осъм, Троянско.

Избрахме да подкрепим българските творци Дичо & Теди Кацарова.

„WIND2WIN“ кампания за опазване на българската природа.

MЕЖДУНАРОДEН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ „ВИТОША – 2018“ организиран от р-н „Витоша“ към Столична община.

Подкрепихме като медиен партньор българския филм „Воевода“. Филмът е вдъхновен от едноименния разказ на Николай Хайтов.“

ИНЦИАТИВA на Столична Община.
Инициативата се прави за трета поредна година.

ИНЦИАТИВА на Дирекция „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ КЪМ МВР“

Национална инициатива в подкрепа на абитуриенти без родители. Благородна кауза, осигуряваща стипендии за зрелостници без родители.