Страницата се зарежда, моля изчакайте!

Impres

Адреси на билбордове

Билбордове в Търговище

Девиз: Бях, съм, ще бъда.
От 1934 г. Ески Джумая се нарича Търговище – име, което съответства на зараждането и развитието на града като панаирен и търговски център през вековете. Характерни за района са  дървообработване и мебелно производство, разраства се хранително-вкусовата промишленост. Притегателен център за туристи  е Мисионис – автентичен паметник на и средновековната българска култура, град с ключова роля в търговията между България и Византия, с важно значение за отбраната на средновековните български столици Велики Преслав и Велико Търново. Четиринадесети май е датата, около която ежегодно се провежда традиционният пролетен панаир. Търговията, тържището и панаирът винаги са се явявали мощен лост за успешното икономическо развитие на града.
Рекламата на нашите билбордове е предпочитано място както за бизнеса, така и за социални проекти и благотворителни инициативи.
error: Съдържанието е защитено!!

С отговорност подкрепихме стартиралата кампания на WWF за опазване на един от най-древните видове риба – есетрите…

В началото на лятото екипа ни разработи специална оферта с достъпни, гъвкави цени и условия за Българските общини с туристически обекти…

Откликнахме на молбата на учениците за популяризиране на това уникално българско училище в с. Черни Осъм, Троянско.

Избрахме да подкрепим българските творци Дичо & Теди Кацарова.

„WIND2WIN“ кампания за опазване на българската природа.

MЕЖДУНАРОДEН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ „ВИТОША – 2018“ организиран от р-н „Витоша“ към Столична община.

Подкрепихме като медиен партньор българския филм „Воевода“. Филмът е вдъхновен от едноименния разказ на Николай Хайтов.“

ИНЦИАТИВA на Столична Община.
Инициативата се прави за трета поредна година.

ИНЦИАТИВА на Дирекция „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ КЪМ МВР“

Национална инициатива в подкрепа на абитуриенти без родители. Благородна кауза, осигуряваща стипендии за зрелостници без родители.