Страницата се зарежда, моля изчакайте!

Impres

Адреси на билбордове

Билбордове в Стара Загора

Стара Загора е град в Южна България, един от основните икономически центрове в страната със засилени чуждестранни инвестиции, най-вече в областта на енергетиката. Силно развита е и селскостопанската дейност, най-вече зърнените култури.
Населението е с една от най-високите работни заплати в страната. Най-големи работодатели са ТЕЦ Марица Изток, Загорка –Хайнекен, Домейн Менада, Градус, големите вериги хипермаркети и молове.
Добре развит е и туризмът, заради множеството исторически и археологически забележителности и богатия природен ресурс – Старозагорските минерални бани. Тракийския университет, заедно с множеството колежи и техникуми, придават младежки облик на града. Добрият социален и икономически статус и високата покупателна способност на населението, правят града изключително подходящи за провеждане на рекламна кампания.
Разполагаме с широка мрежа от билбордове по всички главни пътни артерии на града, на ключови кръстовища и около търговски обекти и забележителности.
Ето адресите, на които са разположени нашите билбордове в Стара Загора и на които може да планирате вашата рекламна кампания:
error: Съдържанието е защитено!!

С отговорност подкрепихме стартиралата кампания на WWF за опазване на един от най-древните видове риба – есетрите…

В началото на лятото екипа ни разработи специална оферта с достъпни, гъвкави цени и условия за Българските общини с туристически обекти…

Откликнахме на молбата на учениците за популяризиране на това уникално българско училище в с. Черни Осъм, Троянско.

Избрахме да подкрепим българските творци Дичо & Теди Кацарова.

„WIND2WIN“ кампания за опазване на българската природа.

MЕЖДУНАРОДEН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ „ВИТОША – 2018“ организиран от р-н „Витоша“ към Столична община.

Подкрепихме като медиен партньор българския филм „Воевода“. Филмът е вдъхновен от едноименния разказ на Николай Хайтов.“

ИНЦИАТИВA на Столична Община.
Инициативата се прави за трета поредна година.

ИНЦИАТИВА на Дирекция „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ КЪМ МВР“

Национална инициатива в подкрепа на абитуриенти без родители. Благородна кауза, осигуряваща стипендии за зрелостници без родители.