Страницата се зарежда, моля изчакайте!

Impres

Адреси на билбордове

Билбордове в Русе

Девиз на града: „Град на свободния дух“.
Русе е най-големият български град по поречието на река Дунав, пети по големина в страната.
Градът е стратегически и логистичен център на страната и на Югоизточна Европа, най-вече заради географското му положение  и наличието на първия в страната пътен и железопътен мост над река Дунав – Дунав мост. Реката приобщава града и към Паневропейски транспортен коридор 7, създавайки условия за търговско и круизно речно плаване.
Русе е един от градовете в България, които привличат едновременно както с великолепната си архитектура, така и с богатото си историческо минало. Често е наричан „Малката Виена“ заради многобройните сгради-паметници на културата. Аристократичният и романтичен дух на града привлича все повече туристи
В съвременната икономика на града преобладават отраслите на леката промишленост – шивашка, текстилна и хранително-вкусова. Химическата промишленост е представена от фирмите за бои и смазочни масла, Приста Ойл, Оргахим“, „Мегахим“. Развито е машиностроенето и корабостроенето. На територията на града се намира Русенската корабостроителница.
Търговията в града също е силно развита, чрез множество търговски вериги и няколко търговски центъра, а Градските хали са един от символите на града.
С красивото си европейско излъчване, добре развита инфраструктура и голям човекопоток, градът е една от най-предпочитаните локации за рекламна кампания на билбордове на всеки вид продукт, услуга или промотиране на събитие.
Нашите билбордове са разположени на топ места в града, вижте къде:
error: Съдържанието е защитено!!

С отговорност подкрепихме стартиралата кампания на WWF за опазване на един от най-древните видове риба – есетрите…

В началото на лятото екипа ни разработи специална оферта с достъпни, гъвкави цени и условия за Българските общини с туристически обекти…

Откликнахме на молбата на учениците за популяризиране на това уникално българско училище в с. Черни Осъм, Троянско.

Избрахме да подкрепим българските творци Дичо & Теди Кацарова.

„WIND2WIN“ кампания за опазване на българската природа.

MЕЖДУНАРОДEН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ „ВИТОША – 2018“ организиран от р-н „Витоша“ към Столична община.

Подкрепихме като медиен партньор българския филм „Воевода“. Филмът е вдъхновен от едноименния разказ на Николай Хайтов.“

ИНЦИАТИВA на Столична Община.
Инициативата се прави за трета поредна година.

ИНЦИАТИВА на Дирекция „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ КЪМ МВР“

Национална инициатива в подкрепа на абитуриенти без родители. Благородна кауза, осигуряваща стипендии за зрелостници без родители.