Страницата се зарежда, моля изчакайте!

Impres

Адреси на билбордове

Билбордове в Разград

Разград е сърцето на една забележителна част от България, наречена Лудогорие – земя на древни цивилизации и култури, исторически дадености и богати традиции – негов дух и атмосфера, съчетание на автентичност и стародавни традиции с динамичното усещане за европейския ритъм на един модерен и жив град. Историята ясно очертава Разград като естествен кръстопът, който още от древността свързва Европа с Азия и в който се пресичат важни търговски, културни и исторически траектории от античността до наши дни. Името Лудогорие, с което назоваваме обширната хълмиста равнина в Североизточната част на страната, идва от богатството на вековни гористи масиви, които и днес са около една четвърт от общата площ на региона.
Днес Разград е модерен европейски град със съвременни рекламни съоръжения – билбордове, отлично развита инфраструктура, добре оформена централна част, и непрекъснато развиващи се промишлени зони, разположени около пътните артерии на града.
error: Съдържанието е защитено!!

С отговорност подкрепихме стартиралата кампания на WWF за опазване на един от най-древните видове риба – есетрите…

В началото на лятото екипа ни разработи специална оферта с достъпни, гъвкави цени и условия за Българските общини с туристически обекти…

Откликнахме на молбата на учениците за популяризиране на това уникално българско училище в с. Черни Осъм, Троянско.

Избрахме да подкрепим българските творци Дичо & Теди Кацарова.

„WIND2WIN“ кампания за опазване на българската природа.

MЕЖДУНАРОДEН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ „ВИТОША – 2018“ организиран от р-н „Витоша“ към Столична община.

Подкрепихме като медиен партньор българския филм „Воевода“. Филмът е вдъхновен от едноименния разказ на Николай Хайтов.“

ИНЦИАТИВA на Столична Община.
Инициативата се прави за трета поредна година.

ИНЦИАТИВА на Дирекция „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ КЪМ МВР“

Национална инициатива в подкрепа на абитуриенти без родители. Благородна кауза, осигуряваща стипендии за зрелостници без родители.