Страницата се зарежда, моля изчакайте!

Impres

Адреси на билбордове

Билбордове в Пловдив

Девиз на града: „Древен и вечен“
Пловдив, който заради разположението му връху шест сиенитни хълма, често наричаме „Градът под тепетата“ е един от най-древните постоянно обитавани градове в света. Запазил е много древни паметници като античния театър и други римски сгради и къщи от Възраждането. Интерес предизвиква „Главната“ – най-дългата пешеходна улица в Европа, пеещите фонтати, арт-квартала Капана, гребната база и  и много други забележителности, които превръщат Пловдив в значим туристически център.
През 2019 Пловдив е избран за европейска столица на културата. Градът е средище на много културни прояви – международният панаир, международният театрален фестивал, „Капана фест“, „Нощта на Пловдив“, музикалният форум „Sounds of The Ages“, международният фолклорен фестивал и др.
Втори по големина в България, Пловдив е най-динамично развиващият се център в Южна България, благоприятстван от централното си географско разположение и сравнително добра инфраструктура.
Пловдив е много предпочитан и за външна реклама. Градът може да се похвали с най-много LED билбордове в България, които се вписват отлично в естетиката на градската среда. Билбордовете по големите булеварди предават ненатрапчиво рекламните послания на жителите и гостите на града, а скролери има на всяко натоварено кръстовище.
error: Съдържанието е защитено!!

С отговорност подкрепихме стартиралата кампания на WWF за опазване на един от най-древните видове риба – есетрите…

В началото на лятото екипа ни разработи специална оферта с достъпни, гъвкави цени и условия за Българските общини с туристически обекти…

Откликнахме на молбата на учениците за популяризиране на това уникално българско училище в с. Черни Осъм, Троянско.

Избрахме да подкрепим българските творци Дичо & Теди Кацарова.

„WIND2WIN“ кампания за опазване на българската природа.

MЕЖДУНАРОДEН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ „ВИТОША – 2018“ организиран от р-н „Витоша“ към Столична община.

Подкрепихме като медиен партньор българския филм „Воевода“. Филмът е вдъхновен от едноименния разказ на Николай Хайтов.“

ИНЦИАТИВA на Столична Община.
Инициативата се прави за трета поредна година.

ИНЦИАТИВА на Дирекция „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ КЪМ МВР“

Национална инициатива в подкрепа на абитуриенти без родители. Благородна кауза, осигуряваща стипендии за зрелостници без родители.