Страницата се зарежда, моля изчакайте!

Impres

Адреси на билбордове

Билбордове в Хасково

Девиз на града: „Достойнство и вяра“
Градът е разположен между планините Родопите и Стара планина и е в близост до границите с Турция и Гърция. През Хасково минава най-бързият и пряк път, свързващ Европа с Азия и Близкия изток, което го предразполага развитието на промишленост – строителство и машиностроене,  химическа промишленост, винопроизводство, производството на храни, напитки и тютюневи изделия, шивашка и текстилна индустрия.
Хасково е много популярна туристическа дестинация, а символът на града е статуя на Пресвета Дева Мария с Младенеца, която е най-високата статуя на Божията майка в света. В близост се намира една от най-впечатляващите тракийски гробници – Александровската гробница.
В Хасково значително място заема и културата. Всяка година тук се провеждат международните фестивали „Китна Тракия пее и танцува“, музикални дни, фестивал за български хора и танци, национален конкурс за дебютна литература, джазфест и много други.
Билбордовете в Хасково отразяват културните прояви, актуалните събития, промоции и предложения в града и позволяват рекламно послание да бъде забелязано от голямо разстояние. Разположени на най-натоварените точки в града, те са отличен начин за привличане на нови потребители за вашия продукт.
error: Съдържанието е защитено!!

С отговорност подкрепихме стартиралата кампания на WWF за опазване на един от най-древните видове риба – есетрите…

В началото на лятото екипа ни разработи специална оферта с достъпни, гъвкави цени и условия за Българските общини с туристически обекти…

Откликнахме на молбата на учениците за популяризиране на това уникално българско училище в с. Черни Осъм, Троянско.

Избрахме да подкрепим българските творци Дичо & Теди Кацарова.

„WIND2WIN“ кампания за опазване на българската природа.

MЕЖДУНАРОДEН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ „ВИТОША – 2018“ организиран от р-н „Витоша“ към Столична община.

Подкрепихме като медиен партньор българския филм „Воевода“. Филмът е вдъхновен от едноименния разказ на Николай Хайтов.“

ИНЦИАТИВA на Столична Община.
Инициативата се прави за трета поредна година.

ИНЦИАТИВА на Дирекция „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ КЪМ МВР“

Национална инициатива в подкрепа на абитуриенти без родители. Благородна кауза, осигуряваща стипендии за зрелостници без родители.