Страницата се зарежда, моля изчакайте!

Impres

Адреси на билбордове

Билбордове в Благоевград

Благоевград, известен преди като Горна Джумая или Джумаята, е естественият социално-икономически и културен център на Югозападна България. С топъл и слънчев климат, разположен в долината на р. Струма, в полите на Рила и в близост до Пирин. Намира се на главен път Е79 и АМ Струма.
Заради големия брой студенти от Югозападния и Американския университет, кръстопътното си географско положение, природата и редица социални фактори, икономиката на града е добре развита. Има много магазини, кафенета и ресторанти, шест хипермаркета и най-големият мол в Югозападна България – „Ларго“.
В унисон с модерния и забързан облик на града са и множеството рекламни съоръжения – билбордове, разположени на ключови места в града – по основните булеварди, кръстовища и около търговски обекти.
Ето къде са разположени нашите билбордове в Благоевград с отлична видимост, обхващащи най-натоварения трафик и човекопоток:
error: Съдържанието е защитено!!

С отговорност подкрепихме стартиралата кампания на WWF за опазване на един от най-древните видове риба – есетрите…

В началото на лятото екипа ни разработи специална оферта с достъпни, гъвкави цени и условия за Българските общини с туристически обекти…

Откликнахме на молбата на учениците за популяризиране на това уникално българско училище в с. Черни Осъм, Троянско.

Избрахме да подкрепим българските творци Дичо & Теди Кацарова.

„WIND2WIN“ кампания за опазване на българската природа.

MЕЖДУНАРОДEН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ „ВИТОША – 2018“ организиран от р-н „Витоша“ към Столична община.

Подкрепихме като медиен партньор българския филм „Воевода“. Филмът е вдъхновен от едноименния разказ на Николай Хайтов.“

ИНЦИАТИВA на Столична Община.
Инициативата се прави за трета поредна година.

ИНЦИАТИВА на Дирекция „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ КЪМ МВР“

Национална инициатива в подкрепа на абитуриенти без родители. Благородна кауза, осигуряваща стипендии за зрелостници без родители.