Страницата се зарежда, моля изчакайте!

Impres

Адреси на билбордове

София

Девиз на града: „Расте, но не старее“
София е обявена за столица на 3 април 1879 г. и се разраства с бързи темпове, обхващайки и съседните населени места. Населението й се увеличава, инфраструктурата и обликът на града се променят. Градът цъфти, но среща и своите проблеми като всеки голям метрополис.
И в миналото София е бил важен търговски, туристически и културен център, но днес около 50% от БВП на страната е съсредоточен тук. Градът е богат на културно-исторически забележителности, запазени са много паметници от римско време. София е основен административен, индустриален, транспортен, културен и университетски център на страната. Градът пулсира с ритъма на съвремието и е много предпочитана дестинация за туризъм, развлечения, културни събития, а близостта на планината Витоша е истинско богатство за софиянци.    
В София се помещават всички органи на държавната власт – законодателна, изпълнителна и съдебна власт и други национални учреждения, а „жълтите павета“  – символ на центъра на София, на самата София и на държавната власт в България, както и малките улички покрай тях носят духа на града.
Забележителен е Площадът на толерантността в центъра на София, на който в непосредствена близост се намират храмове на различни религии, а катедралата „Св. Александър Невски“ дълго време е държала рекорда за най-голяма източноправославна катедрала в света. Друга емблематична за града сграда – НДК – е най-големият конгресен център в България и в него се провеждат едни от най-значимите културни събития. Народният театър, Националната художествена галерия и много други сгради допринасят за архитектурното богатство на града. В покрайнините се изграждат небостъргачи, огромни търговски и бизнес центрове.
В София са съсредоточени и най-голям процент от рекламните съоръжения – билборд. Рекламното присъствие в града гарантира успеха на рекламните кампании, поради гъстотата и броя на населението и многобройните гости на града. Билбордовете и мегабордове са разположени по основните булеварди, скролери има на всички натоварени кръстовища, развива се транспортната реклама – метро, автобуси, таксита, рекламата върху сгради и в търговските центрове. Все повече навлизат и LED екраните, които се вписват ненатрапчиво и елегантно в градската среда.
Рекламната и билборд индустрия в столицата е в непрекъснато развитие, също като самата София.

Билбордове в София

Мегабордове в София

error: Съдържанието е защитено!!

С отговорност подкрепихме стартиралата кампания на WWF за опазване на един от най-древните видове риба – есетрите…

В началото на лятото екипа ни разработи специална оферта с достъпни, гъвкави цени и условия за Българските общини с туристически обекти…

Откликнахме на молбата на учениците за популяризиране на това уникално българско училище в с. Черни Осъм, Троянско.

Избрахме да подкрепим българските творци Дичо & Теди Кацарова.

„WIND2WIN“ кампания за опазване на българската природа.

MЕЖДУНАРОДEН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ „ВИТОША – 2018“ организиран от р-н „Витоша“ към Столична община.

Подкрепихме като медиен партньор българския филм „Воевода“. Филмът е вдъхновен от едноименния разказ на Николай Хайтов.“

ИНЦИАТИВA на Столична Община.
Инициативата се прави за трета поредна година.

ИНЦИАТИВА на Дирекция „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ КЪМ МВР“

Национална инициатива в подкрепа на абитуриенти без родители. Благородна кауза, осигуряваща стипендии за зрелостници без родители.