Страницата се зарежда, моля изчакайте!

Impres

Адреси на билбордове

Билбордове в Перник

Перник е град в Западна България, административен център на област Перник. Известен като „миньорския град“, той е най-големия град в България за добив на въглища.
Близостта му до столицата влияе силно върху социално икономическото му развитие в последните години.  Тенденцията за постоянен прираст на населението му го превръща в най-многочисления град в Западна България след София. Започна строителство на много нови жилищни комплекси.
Икономически най-добре развити са металургичната, хранително-вкусовата и шивашката  промишленост. Съществуват голям брой търговски обекти и магазини, а наскоро отвори врати и един от най-мащабните търговско-развлекателен комплекс на Фантастико, простиращ се върху внушителните 10 753 кв. м.
В града се провежда един от най-големите фестивали в Европа – международният кукерски фестивал „Сурва“, събиращ многобройна публика и гости от цялата страна и чужбина.
На фона на все по-динамичното развитие на града, нараства и значението на рекламните съоръжения – билбордове, за популяризиране на различни търговски марки и събития.
Ето къде са разположени нашите билбордове, обхващащи основния трафик и човекопоток на Перник:
error: Съдържанието е защитено!!

С отговорност подкрепихме стартиралата кампания на WWF за опазване на един от най-древните видове риба – есетрите…

В началото на лятото екипа ни разработи специална оферта с достъпни, гъвкави цени и условия за Българските общини с туристически обекти…

Откликнахме на молбата на учениците за популяризиране на това уникално българско училище в с. Черни Осъм, Троянско.

Избрахме да подкрепим българските творци Дичо & Теди Кацарова.

„WIND2WIN“ кампания за опазване на българската природа.

MЕЖДУНАРОДEН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ „ВИТОША – 2018“ организиран от р-н „Витоша“ към Столична община.

Подкрепихме като медиен партньор българския филм „Воевода“. Филмът е вдъхновен от едноименния разказ на Николай Хайтов.“

ИНЦИАТИВA на Столична Община.
Инициативата се прави за трета поредна година.

ИНЦИАТИВА на Дирекция „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ КЪМ МВР“

Национална инициатива в подкрепа на абитуриенти без родители. Благородна кауза, осигуряваща стипендии за зрелостници без родители.