Страницата се зарежда, моля изчакайте!

Impres

Адреси на билбордове

Билбордове в Пазарджик

Девиз на града: „Труд и производство“.
Пазарджик е разположен на двата бряга на река Марица в западната част на Горнотракийската низина и е вторият най-важен културен и административен център в Южна Централна България.
В миналото тук периодично идвали жителите на околните села да си разменят стоките – „да пазаруват“, а тъй като първи постоянни жители на Пазарджик са група татари, администратори и охрана на пазара, така е дошло и първоначалното име на града – Татар Пазарджик, сега останало само Пазарджик.
По време на Възраждането и Освободителната война, градът и областта играят важна роля в просветната и революционна дейност.
Там се намира един от най-старите театри в страната – Драматично-кукления театър „Константин Величков“. Пазарджишкият исторически музей е един от водещите и най-стари музеи в България.
В Пазарджик има 2 висши учебни заведения (Земеделски колеж и Колеж за начални педагози),  филиал на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, както и множество общообразователни е профилирани гимназии.
В града има множество търговските вериги: за спортни стоки, за техника , за хранителни стоки, за детски стоки, за мебели и строителни материали. Изграден търговско-развлекателен комплекс Сентрал Мол, а в индустриалната зона са разположени множество складове за търговия на едро.
За популяризирането си всички тези търговски обекти и марки, използват нашата мрежа от рекламни съоръжения – билбордове, разположени по основните булеварди и централни градски зони.
Ето къде са адресите на нашите билбордове в гр. Пазарджик:
error: Съдържанието е защитено!!

С отговорност подкрепихме стартиралата кампания на WWF за опазване на един от най-древните видове риба – есетрите…

В началото на лятото екипа ни разработи специална оферта с достъпни, гъвкави цени и условия за Българските общини с туристически обекти…

Откликнахме на молбата на учениците за популяризиране на това уникално българско училище в с. Черни Осъм, Троянско.

Избрахме да подкрепим българските творци Дичо & Теди Кацарова.

„WIND2WIN“ кампания за опазване на българската природа.

MЕЖДУНАРОДEН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ „ВИТОША – 2018“ организиран от р-н „Витоша“ към Столична община.

Подкрепихме като медиен партньор българския филм „Воевода“. Филмът е вдъхновен от едноименния разказ на Николай Хайтов.“

ИНЦИАТИВA на Столична Община.
Инициативата се прави за трета поредна година.

ИНЦИАТИВА на Дирекция „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ КЪМ МВР“

Национална инициатива в подкрепа на абитуриенти без родители. Благородна кауза, осигуряваща стипендии за зрелостници без родители.