Страницата се зарежда, моля изчакайте!

Impres

Адреси на билбордове

Билбордове в Габрово

Девиз на града: „Труд и постоянство“
Разположен по поречието на рекла Янтра и съвсем близо до географския център на България, Габрово е най-дългия град в страната си със своите 25 км. Привлекателен е за туристите с многобройните паметници и мостове и дълги улици. Габровци са известни шегаджии и имат карнавал на хумора и сатирата.
Забележителностите в района правят Габрово интересен за туристите – популярни дестинации са Етнографския музей на открито „Етър“,Архитектурно-исторически резерват Боженци, пещери и манастири в района.
През Габрово минава една от най-важните пътни връзки, пресичащи България в направление север-юг. В миналото Габрово е бил известен като българският Манчестър поради силно развитата си индустрия. Застъпени са машиностроенето, текстилната (вълнена и памучна), кожарската и железарска промишленост.
В духа на пословичния хумор и забавните стереотипи, преписвани на габровците, може да кажем, че и за габровските билбордовете важи израза: „Добри са и в майсторлъка, и в пазарлъка“ и ще успеят да предадат рекламното послание по най-забавния и впечатляващ начин.
error: Съдържанието е защитено!!

С отговорност подкрепихме стартиралата кампания на WWF за опазване на един от най-древните видове риба – есетрите…

В началото на лятото екипа ни разработи специална оферта с достъпни, гъвкави цени и условия за Българските общини с туристически обекти…

Откликнахме на молбата на учениците за популяризиране на това уникално българско училище в с. Черни Осъм, Троянско.

Избрахме да подкрепим българските творци Дичо & Теди Кацарова.

„WIND2WIN“ кампания за опазване на българската природа.

MЕЖДУНАРОДEН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ „ВИТОША – 2018“ организиран от р-н „Витоша“ към Столична община.

Подкрепихме като медиен партньор българския филм „Воевода“. Филмът е вдъхновен от едноименния разказ на Николай Хайтов.“

ИНЦИАТИВA на Столична Община.
Инициативата се прави за трета поредна година.

ИНЦИАТИВА на Дирекция „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ КЪМ МВР“

Национална инициатива в подкрепа на абитуриенти без родители. Благородна кауза, осигуряваща стипендии за зрелостници без родители.