Страницата се зарежда, моля изчакайте!

Impres

Адреси на билбордове

Билбордове в Бургас

Девиз: „Вечен като морето”
Природните богатства на Бургас са безспорно една от причините градът да е предпочитано място за туризъм за хората от цял свят. Откъдето и да го погледнете, Бургас е заобиколен от вода  – солена и сладка. На изток е Черно море, а западно от морския бряг се намират три езера – Бургаско, Атанасовско и Мандренско . Уникалното съчетание на море, езера, планина и реки, екзотична растителност и многообразие на животински и растителни видове, заедно с традициите и автентичната култура и обичаи, предоставят разнообразни възможности за развитие на туризъм.
На полуостров Форос са запазени останки от изгубения град, исторически предшественик и символ на град Бургас – античната и средновековна крепост и пристанище Бургос / Порос.
Билбордовете в Бургас правят забележима вашата визия  от голямо разстояние и дава възможност за нестандартни решения за рекламиране.
error: Съдържанието е защитено!!

С отговорност подкрепихме стартиралата кампания на WWF за опазване на един от най-древните видове риба – есетрите…

В началото на лятото екипа ни разработи специална оферта с достъпни, гъвкави цени и условия за Българските общини с туристически обекти…

Откликнахме на молбата на учениците за популяризиране на това уникално българско училище в с. Черни Осъм, Троянско.

Избрахме да подкрепим българските творци Дичо & Теди Кацарова.

„WIND2WIN“ кампания за опазване на българската природа.

MЕЖДУНАРОДEН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ „ВИТОША – 2018“ организиран от р-н „Витоша“ към Столична община.

Подкрепихме като медиен партньор българския филм „Воевода“. Филмът е вдъхновен от едноименния разказ на Николай Хайтов.“

ИНЦИАТИВA на Столична Община.
Инициативата се прави за трета поредна година.

ИНЦИАТИВА на Дирекция „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ КЪМ МВР“

Национална инициатива в подкрепа на абитуриенти без родители. Благородна кауза, осигуряваща стипендии за зрелостници без родители.