На лов за билбордове

Пътуванията – емоция несравнима за всеки човек.

Независимо с каква цел пътуваме – по работа , на почивка , на гости , образователно , спорт , доброволчество или фотография , ние не познаваме човек който да не обича да пътува , камо ли  да не обожава.

Ние също обожаваме да пътуваме , затова през годините създадохме нашата рубрика

„Реклама по света“

Независимо от нашето пътуване , ние съчетавахме приятното с полезното и любовта към нашата работа , интересувайки се за видовете билбордове и реклама по света.

Пътуването е свързано предимно с положителна емоция. Подготовката , планирането , нетърпението , вълнението са емоция след емоция. Тук ни харесва една мисъл , която ни подхожда.

Най-щастливите ни мигове като туристи са когато попаднем на нещо , докато се опитваме да направим друго нещо.

Така и ние , докато се опитваме да отхвърлим поредната си туристическа задача попадаме на  билбордове.

Да пътуваме безспорно означава да разширим мирогледа си , да зарадваме сетивата си , да станем по-богати и да нахраним „душата си“.

С годините разбрахме , че външната реклама е неизбежна част от всеки град и държава.

Срещнахме най-различни формати, стандарти и съоръжения.

Табелите , билбордове тип „Пиза“ и „Скролер“, „Мегаборд“ 6х3 и 12х5, „Ракети“ 120х180 вътрешно и външно осветени както и цифрови екрани  са неизменна част от всяка точка на света , а европейските столици са със стъпка напред оставяйки зад гърба си хартията и винила и наблягайки към модернизацията и опазването на околната среда чрез дигитални лед екрани.

Екзотичните държави , както и арабските също не изостават назад ,  те са създатели на големи дигитални прототипи на цели рекламни клипове и излъчвания на дигитални формати.

И така , тази година обаче е малко по-различна , не само за нас , но и за всички ни , затова нека се стоплим , като си спомним за пътуванията и преживяванията по света и през годините.

Оставаме благодарни , за взетото и полученото и даваме кураж и надежда , че пътуванията няма да останат само спомен , а ще ни позволят отново да вкусим от приключенията и насладата от изкуството, вкусната храна и красивите места по света.

Абонирайте се за нашият бюлетин.

Ще получавате актуална информация всеки месец.

Разгледайте снимки от пътешествията на „Импрес“: