Страницата се зарежда, моля изчакайте!

Impres

Коледни празници

Коледа е време за вълшебства!

И въпреки че тази година беше малко странна и пълна с премеждия, наближаващите празници подхранват усещането, че хубавото предстои. Декември е грижа. Внимание и мисъл към най-любимите ни хора. Подаръци, светлини, изненади. И като всеки декември и този ще я има и равносметката, ще я има и надеждата за по-доброто, и коледната трапеза, и баницата с късмети. Декември е обещание. Декември е очакване.

Но тази година, поовече от всяка друга, си дадохме наистина сметка колко важно е здравето, семейството, споделените моменти, приятелите, спокойствието.

Важно е да бъдем по-добри. И по-благодарни.

Ние от ИМПРЕС благодарим на всички наши клиенти, контрагенти и приятели, че преминахме заедно през тази година, научихме нови неща и се справихме с предизвикателствата, които 2020-та реши да поднесе. Изпращаме я с благодарност въпреки всичко.

Именно в трудни времена се затвърждават отношения,  изгражда се доверие и дългосрочно партньорство. Всъщност особено в трудни времена  се разбира какви сме!

И тази година, както предходните, приготвихме лично подаръците за нашите клиенти с много настроение и желание да предизвикаме усмивки 🙂

Опаковахме, декорирахме, връзвахме панделки, надписвахме картички. Защото вярваме, че както в бизнеса, така и в подаряването, подхода трябва да е личен и отношението да си личи!

Пожелаваме на всички весели коледни празници, щастливо посрещане на Новата Година, здраве, топлина, уют, чудеса и настроение!


Абонирайте се за нашият месечен бюлетин ТУК!
Ще получавате актуална и интересна информация за външната реклама всеки месец

Вашият коментар

error: Съдържанието е защитено!!

С отговорност подкрепихме стартиралата кампания на WWF за опазване на един от най-древните видове риба – есетрите…

В началото на лятото екипа ни разработи специална оферта с достъпни, гъвкави цени и условия за Българските общини с туристически обекти…

Откликнахме на молбата на учениците за популяризиране на това уникално българско училище в с. Черни Осъм, Троянско.

Избрахме да подкрепим българските творци Дичо & Теди Кацарова.

„WIND2WIN“ кампания за опазване на българската природа.

MЕЖДУНАРОДEН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ „ВИТОША – 2018“ организиран от р-н „Витоша“ към Столична община.

Подкрепихме като медиен партньор българския филм „Воевода“. Филмът е вдъхновен от едноименния разказ на Николай Хайтов.“

ИНЦИАТИВA на Столична Община.
Инициативата се прави за трета поредна година.

ИНЦИАТИВА на Дирекция „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ КЪМ МВР“

Национална инициатива в подкрепа на абитуриенти без родители. Благородна кауза, осигуряваща стипендии за зрелостници без родители.