Страницата се зарежда, моля изчакайте!

Impres

услуги 5

Билборд обслужване

Обслужването на билбордовете е изцяло наш ангажимент. Този процес и включен в цената за наем на билборд и не се заплаща допълнително. Ние поемаме всички дейности по постоянната поддръжка на съоръженията с наши екипи, за да бъдат те изрядни и готови за вашата рекламна кампания.
При обслужване на билборд се извършват две дейности:

ТРАНСПОРТ, МОНТАЖ И ДЕМОНТАЖ

Монтирането на рекламните постери е подценяван, кратък, но изключително важен процес! Ние имаме собствени монтажни групи които 24/7/365 подържат цялата ни мрежа от рекламни съоръжения и се грижат вашата реклама да бъде сложена на време и видяна. 
Тази дейност е включена в наемната цена на рекламното съоръжение и е БЕЗПЛАТНА. Имате право да сменяте рекламното пано на нает билборд на всеки 14 дни напълно БЕЗПЛАТНО.

ЗАСНЕМАНЕ НА РЕКЛАМНАТА КАМПАНИЯ

След поставяне на рекламните постери получавате БЕЗПЛАТНО снимка на всяко едно наето съоръжение, удостоверяваща, че рекламата е поставена на място и в срок. Снимките не са презентационни, а отчетни! – Показват свършената от нас работа и изпълнение на планираното. Тази дейност е включена в наемната цена на рекламното съоръжение и е БЕЗПЛАТНА. Имате право да получите отчетни снимки при всяка смяна или разместване на рекламното пано напълно безплатно на всеки 14 дни.

С отговорност подкрепихме стартиралата кампания на WWF за опазване на един от най-древните видове риба – есетрите…

В началото на лятото екипа ни разработи специална оферта с достъпни, гъвкави цени и условия за Българските общини с туристически обекти…

Откликнахме на молбата на учениците за популяризиране на това уникално българско училище в с. Черни Осъм, Троянско.

Избрахме да подкрепим българските творци Дичо & Теди Кацарова.

„WIND2WIN“ кампания за опазване на българската природа.

MЕЖДУНАРОДEН ФОЛКЛОРЕН ФЕСТИВАЛ „ВИТОША – 2018“ организиран от р-н „Витоша“ към Столична община.

Подкрепихме като медиен партньор българския филм „Воевода“. Филмът е вдъхновен от едноименния разказ на Николай Хайтов.“

ИНЦИАТИВA на Столична Община.
Инициативата се прави за трета поредна година.

ИНЦИАТИВА на Дирекция „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ КЪМ МВР“

Национална инициатива в подкрепа на абитуриенти без родители. Благородна кауза, осигуряваща стипендии за зрелостници без родители.